Published On: vin, Apr 6th, 2012

Hotul din Gradistea, specializat in spargeri de autoturisme

Share This
Tags

*Judiciaristii i-au probat alte trei furturi

Politistii au extins cercetarile cu privire la S.N., din comuna Gradistea, cercetat pentru comiterea unui furt din auto si au mai stabilit ca, in perioada ianuarie-martie 2012, pe timp de noapte, prin folosirea de chei potrivite, a patruns in alte trei autoturisme parcate pe raza municipiului si a sustras mai multe bunuri.

Dosarele penale, intocmite pe numele autorului pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a admis propunerea de incepere a urmaririi penale.

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celui in cauza. Prejudiciul total cauzat este de 500 de lei, fiind recuperat in proportie de 50%.

Reamintim ca, in seara zilei de 18 martie, la orele 22.00, agentii de politie din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe raza de competenta, l-au depistat pe S.N., de 57 de ani, din comuna Gradistea, care, folosind chei potrivite, a patruns intr-un autoturism parcat la intersectia strazii Rahova cu strada Eremia Grigorescu, si au sustras o lanterna, o piesa de la motorul masinii si un spray.

Bunurile au fost recuperate de politisti si restituite partii pagubite, C.M., din municipiu.

Autorul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde judiciaristii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale i-au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-