Published On: sâm, Apr 14th, 2012

Fiindca Balcan n-a fost primit inapoi in PSD, PDL-ul l-a pastrat ca candidat

Share This
Tags

Prin PDL Braila bate de ceva timp vantul invrajbirii, iar in ultima perioada, acesta este mai rece decat oricand. Ca sa combata informatiile despre o racire semnificativa a relatiilor intre liderii organizatiei locale, Constantin Dumitriu si Viorel Balcan au dezmintit categoric “zvonurile” pe aceasta tema si au declarat amandoi, sus si tare, ca nu au decat sentimente calde unul fata de celalalt (daca erau mai calde decat atat, deveneau fierbinti si se ardeau unul pe celalalt), ca sunt pe aceeasi lungime (de unda) si ca actioneaza in deplin acord ( asa, ca intre pitici, am zice noi). Evident ca nu i-a crezut nimeni, ca pe Dumitriu nu-l mai crede nimeni de cand a zis ca are domiciliul in Braila, dar ca o ia pe scurtatura, prin Galati, ca sa se duca acasa, iar pe Balcan, de cand ne-a zis ca a glumit, cand l-a numit pe Dumitriu “venetic”.

La cea mai recenta conferinta de presa, cei doi stateau (ca pe ghimpi) la aceeasi masa, insa in pozitii pe care pana si cei care n-au auzit in viata lor de limbajul trupului le puteau identifica drept ostile. In contextul in care limbajul trupului comunica ceva, pe cale orala, Titiu Dumitriu a comunicat cu totul altceva. Mai exact, cu o fata de parca doar ce inghitise pelin, el a declarat ca a luat “ca pe o gluma” declaratiile recente ale lui Victor Ponta cum ca fratele lui portocaliu Viorel Balcan ar fi testat piata, sa plece inapoi la PSD si ca este sigur ca a fost doar o stramba a liderului social-democrat, ca sa-i dezbine. De parca era nevoie sa vina Ponta la Braila, ca sa-i dezbine pe Piticu mare si piticu mic din PDL…

Noroc ca sefii din PSD Braila i-au intors cur…bura dorsala lui Balcan, cand acesta le-a lansat mesajele de impacare, ca altfel ramaneau astia de la PDL fara candidat la Primaria municipiului pe ultima suta de metri….
Cert e ca daca Ponta a bagat strambe zilele trecute, legat de intentia lui Balcan de a se intoarce in PSD, primita cu refuz, inseamna ca si Stancu a bagat strambe ieri, cand a lasat sa se inteleaga acelasi lucru, in ceea ce-l priveste pe Piticu. Acum , sincer, sa-l primeasca pe Balcan inapoi in PSD, dupa ce a plecat cum a plecat, este ca si cum l-ai face pe Dumitriu cetatean de onoare al Brailei, cand pleaca in fiecare dimineata de unde pleaca. Adica din Braila, catre Braila, pe scurtatura, prin Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-