Published On: mar, Apr 10th, 2012

Elevii romani, parte a proiectului “Edmundo Academy”

Share This
Tags

Elevii din Romania care considera ca au stofa de studenti internationali sau care vor sa-si continue studiile in strainatate, dar nu sunt siguri ca aceasta e cea mai buna optiune pentru ei, au acum sansa de a participa la un proiect fara precedent in Romania, EDMUNDO Academy, care se va desfasura in perioada 18-20 aprilie 2012.

Timp de 3 zile, profesori invitati de EDMUNDO de la sase universitati internationale partenere din Marea Britanie, Olanda si Belgia vor preda studentilor selectionati sa participe in cadrul academiei.

Acestora li se vor alatura profesori din SUA sau profesionisti din domeniul IT ce predau la Universitatea Romano-Americana, gazda acestui eveniment.

Asadar, viitorii studenti  care vor sa urmeze un program de licenta sau unul de master, cu siguranta la aceste intalniri vor gasi cursuri care sa li se potriveasca. Vor fi si domenii clasice, precum Afaceri, Management, Marketing/Vanzari, Psihologie, Computer Science, Publicitate si Comunicare, insa si domenii inedite in Romania, precum Criminologie si Computer Games Design.

Selectia studentilor internationali ai EDMUNDO Academy se va face de catre consilierii EDMUNDO impreuna cu universitatile participante pe baza rezultatelor academice si a unui eseu personal motivational. Eseul va fi evaluat din doua puncte de vedere: competentele lingvistice si motivatia demonstrata. Cerinta obligatorie pentru toti participantii este cunoasterea limbii engleze fluent.

Data limita pentru inscriere este 13 aprilie 2012, iar taxa de scolarizare la EDMUNDO Academy este de 120 RON, care acopera petrecerile, mesele de pranz la cantina internationala si rechizitele EDMUNDO Academy.

Comentarii

comentariu

About the Author

-