Published On: mar, Apr 17th, 2012

Echipa Stancu – Simionescu: Proiecte comune CJ – Primarie

Share This
Tags

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este de parere ca a facut o echipa buna in actualul mandat cu primarul municipiului, Aurel Simionescu, iar unul dintre motive a fost acela ca fiind membri ai aceluiasi partid, nu au existat tentative de boicot politic, care ar fi afectat, pana la urma, interesul comunitatii. Stancu are experienta mandatului anterior, cand primarul municipiului era liberalul Constantin Cibu, cu care colaborarea nu a mers la fel de bine.

“Acum, la noi proiectele sunt comune, atat pentru Consiliul Judetean cat si pentru Primarie. Pentru ca am format o echipa atat de buna vrem sa mergem mai departe tot impreuna, pentru un nou mandat. Stiti ca in 2008 am aparut impreuna si ne sustinem reciproc cand e vorba despre banii adusi la Braila. Nu este o competitie intre Primarie si CJ, noi nu urmarim o intrecere, care are proiectul mai mare sau care are proiecte mai multe. Noi vrem sa ramana ceva dupa noi si brailenii sa se bucure de ceea ce se realizeaza. Multe proiecte din municipiu sunt ale judetului, e normal sa fie asa, pentru ca municipiul face parte din judet. Si proiectul de alimentare cu apa este la comun si altele sunt, cum sunt, de altfel, si unele proiecte separate, mi se pare corect sa fie asa”.

Simionescu a precizat, la randul sau: “Ceea ce facem acum, alimentare cu apa in cartierele orasului, de exemplu, este o actiune comuna, pe un proiect comun pe tot judetul si acolo titular de proiect este CJ si fiecare din primarii raspunde de partea ei de finantare si de partea respectiva de executie. Sunt proiecte separate, in care responsabilitatea ne revine fiecaruia dintre noi, de la depunerea proiectului pana la final, cum este acum reabilitarea Bibliotecii Judetene, care este le CJ, cum a fost Centrul de Creatie, care a fost la CJ sau cum sunt cele de reabilitare a Caii Dorobanti, a strazii Grivita si a Caii Calarasi, ce tin de municipalitate”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-