Published On: mie, Apr 18th, 2012

Dupa Boc, Udrea si Blejnar, urmeaza Anastase

Share This
Tags

Inainte de inceperea BPN al PSD, Victor Ponta a declarat ca BUBA s-a realizat, adica Boc, Udrea, Blejnar au picat, dar a mai ramas un A, adica Anastase, care va pica si aceasta.

”Cei de la PDL s-au facut de ras, au refuzat sa supuna la vot, desi spuneau ca sunt mai multi, pana la urma s-a dovedit ca chiulesc de la servici, ca eram noi mai multi si tipic pentru modul in care merg lucrurile la Camera Deputatilor, Oltean – un fel de Anastase masculin – a tinut ce a tinut sedinta si pana la urma au fugit, au suspendat-o (sedinta n.r.)”, a declarat Ponta.

Aceasta le-a reamintit jurnalistilor de cei care au picat din actualul Guvern, singura ramasa in functie fiind Roberta Anastase care ”o sa pice” si ea. ”De altfel, doamna Anastase, vedeti, domnul Boc a picat, doamna Udrea a picat, domnul Blejnar a picat si el, deci BUBA s-a realizat (BUBA – Boc, Udrea, Blejnar, Anastase), mai e A, o sa pice si A (Anastase n.r.)”, a completat liderul PSD.

De asemenea, Ponta le-a multumit ”colegilor deputati care s-au batut in aceasta prima batalie” si a anuntat ca in prezent grupul USL are 217 membri, ”dupa ce s-au anuntat noi treceri in grupul PNL” si i-a indemnat pe cei de la putere ”din respect pentru alegatorii lor se vor ridica din banci si vor merge sa voteze”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-