Published On: vin, Apr 27th, 2012

Doru Damian s-a razgandit: nu mai candideaza la Consiliul Local Municipal

Share This
Tags

La circa o luna dupa ce declara, intr-o conferinta de presa, ca va candida pentru un nou mandat de consilier municipal, social-democratul Doru Damian a anuntat, in aceasta saptamana, ca nu mai candideaza. Decizia este de-a dreptul surprinzatoare, in conditiile in care Damian se alinta, cu cateva saptamani in urma, cand era intrebat, tot intr-o conferinta de presa, daca este interesat de functia de viceprimar al municipiului si punea placa obisnuita cu “daca partidul ma considera portivit, bla, bla, bla”. Asa cum s-a alintat si la intrebarea referitoare la dorinta de a candida pentru un  nou mandat de consilier municipal, cand a declarat ca atat experinta sa administrativa, obtinuta pe parcursul celor trei mandate, cat si calitatea de presedinte al Ligii alesilor locali PSD il obliga, practic, sa se sacrifice si sa candideze din nou, bla, bla, bla. Asta cu “sacrificatul” am pus-o de la noi, n-a zis-o el cu cuvintele proprii, dar asa lasa sa se inteleaga.

Dupa cum bagam insa de seama, mai nou, s-a schimbat modificarea si Damian a ajuns la concluzia ca de fapt, cele trei mandate nu mai constituie un avantaj si un imbold catre o noua candidatura, ci dimpotriva, un motiv intemeiat sa renunti la a candida.

Cert este ca Doru Damian a tinut sa anunte public, in plenul Consiliului Local Municipal, ca nu va mai candida pentru un nou mandat. Cel mai probabil, a facut acest lucru ca sa dea senzatia ca a fost o decizie luata din proprie initiativa si nu fortat de imprejurari. Nu de alta, dar daca se constata, dupa depunerea listelor de consilieri la municipiu ale USL, ca Damian nu mai intra in carti, se putea interpreta ca a fost tras pe dreapta…

Aceasta e penultima sau ultima sedinta la care voi participa. Vreau sa va multumesc domnule primar, domnilor consilieri, celor din executiv, pentru suportul pe care mi l-ati acordat in aceasta perioada frumoasa, dar si cu greutati, din cariera mea ( Vrajeala! Ce greutati ati avut ca si consilier, domnule Damian?! Te durea mana, cand o tineai in sus ? Ca atunci cand te durea sufletul, daca se punea problema sa votezi ce nu-ti convenea, dispareai din sala inainte de vot – n.r.). De cate ori veti simti nevoia sa purtam o discutie, voi fi alaturi de dumneavoastra. Trei mandate consecutive sunt suficiente, e timpul sa vina si altii care sa aiba grija de aceasta urbe. Va multumesc ca m-ati suportat cand am fost rau, nu am facut-o din suflet, ci pentru ca asta a fost situatia si asa impuneau anumite reguli. Va doresc succes si sa aveti grija ca orasul nostru sa intre acolo unde ii e locul, in galeria marilor orase“, a glasuit consilierul PSD, intr-un discurs cu evidente tente melodramatice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-