Published On: Soare, Apr 22nd, 2012

Depistati in trafic sub influenta bauturilor alcoolice

Share This
Tags

Vineri dimineata, la orele 9.20, politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca l-au depistat in trafic, pe DN 22, in comuna Gradistea, pe localnicul B.D., de 50 de ani, in timp ce conducea autoturismul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Faurei, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal.

In noaptea de sambata spre duminica, la orele 00.25, politistii l-au depistat in trafic, pe Soseaua Buzaului, pe N.I., [n varsta de 30 de ani, din Braila, care conducea autoturismul in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Sambata dimineata, la orele 4.10, politisti de la Biroul Rutier l-au depistat in trafic pe F.N., de 24 de ani), din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Scolilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-