Published On: joi, Apr 26th, 2012

Depistati in timp ce conduceau avand permisul de conducere suspendat

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 8.20, politistii l-au oprit si identificat in trafic pe M.V. (39 de ani), din satul Progresu, comuna Facaeni, judetul Ialomita, care conducea autoturismul proprietate personala, pe Soseaua Ramnicu-Sarat, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Ialomiteanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, si i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor OUG 195/2002 (republicata).

Tot ieri, la orele 13.00, politisti din cadrul Politiei orasului Ianca l-au oprit in trafic pe D.M. (31 de ani), din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea autoutilitara, pe DN 2B, directia Buzau-Braila, cu o viteza care depasea limita legala admisa pe respectivul sector de drum.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca bucuresteanul are permisul de conducere suspendat din data de 22.03.2012, motiv pentru care i s-a intocmit dosar penal, in conformitate cu prevederile OUG 195/2002 (republicata).

Comentarii

comentariu

About the Author

-