Published On: sâm, Apr 14th, 2012

De Paste, PDL-istii braileni lupta pe site contra furiei zapezilor

Share This
Tags

Pentru un partid care a intrat deja in febra pregatirilor pentru campania electorala din postura de forta politica conducatoare, PDL Braila sta cam prost la capitolul imagine. Nu-i vorba, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, dar ne asteptam ca “profesionisti” din Biroul de presa al PDL sa incropeasca macar la vrajeala niste materiale pentru site-ul organizatiei, in caz ca-i vine in minte vreunui cetatean turmentat care se intreaba “Eu cu cine votez?” sa ia in calcul si Partidul Democrat Liberal.

Nu de alta, dar biroul presarilor din partid era extrem de activ cand era vorba sa faca selectia ziaristilor, sa-i filmeze pe ziaristi la conferintele de presa si sa-i reclame, daca puneau intrebari incomode. Asta, in cazul in care le dadeau acreditare pentru a avea acces la conferintele de presa amintite – ca nu primeau asa, pe oricine, daca nu furniza informatii exacte despre cine este si ce vrea el de la viata, inclusiv codul fiscal al institutiei la care lucreaza. Initial, noi, astia de la Infobraila, am crezut ca le trebuie contul si codul fiscal ca sa stimuleze ziaristii buni (cu Dumitriu) , adica sa-i premieze si de-aia am refuzat sa le dam aceste date, cu riscul de a nu primi acreditarea. Fiindca Dumitriu ne-a rugat personal sa-i facem favoarea asta si sa insistam, de ochii lumii, sa ne dea acreditarea, am facut-o pana la urma, ca eram curiosi ca va face in conferintele alea de presa, de le pregateste cu atata atentie, iar intrarea se face ca la un club exclusivist.

In plus, ne-am convins ca nu erau de la noi, de la Infobraila, premiantii, asa ca ni s-a luat o piatra de pe inima. N-a durat mult sa regretam ca ni s-a dat acreditarea, ca in loc sa-l filmam si sa-l inregistram noi pe Dumitriu, ne inregistra si ne filma el pe noi… Sa fi fost o meteahna mai veche, sa fi fost un hobby mai nou, nu stim, dar ne-a cam deranjat atitudinea asta de Titiu Filmagiu. Plus ca avea si-un tic verbal, de tipul “masurati-va cuvintele!”, spus pe un ton rastit, de aveai senzatia ca se astepta sa te pleci instantaneu si sa-i pupi picioarele. Dupa cateva astfel de iesiri, am avut si noi o atitudine de genul “Sa ne pupi-n…cursul acreditarii” si ne-am vazut de drum.

Acum, insa, vorba cantecului, “Drumurile noastre toate se vor intalni vreodata” si se intalnesc exact in perioada dinaintea alegerilor, cand, daca nu avem posibilitatea sa-l auzim personal, am dori sa aflam ce le ofera alegatorilor Dumitriu & Co, ca poate ne convinge sa-l votam. Suprinza, insa, cand am cautat pe site-ul PDL Braila, sa vedem ca ultima postare are titlul “Organizatia PDL Braila intinde o mana de ajutor persoanelor afectate de furia zapezii”. Mai, sa-l fi mutat pe Dumitriu, cu tot cu organizatia PDL Braila, la munte, unde a dat zapada azi-noapte?! Si noi pe cine votam?!

A, nu, ne-am linistit, este un material postat pe 13 februarie 2012, PDListii au ramas in urma, i-a luat primavara prin surprindere. Sau or fi inca plecati cu totii in judet, dau si acum la zapada, sa ajute persoanele afectate de furia zapezii… Ei, atunci o sa revenim la site-ul PDL prin noiembrie 2012, ca poate atunci aflam candidatii partidului alegerile locale din iunie si mesajul presedintelui Federatiei Romane de Sah catre braileni, cu ocazia sfintelor Sarbatori de  Pasti.

P.S. Am cautat o urare mai speciala pentru micut, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, ca sa vada ca putem si noi sa fim buni cu el si initial ne-am gandit la ceva care sa-i fie de ajutor, mai ales ca omul e plecat de-acasa sa ajute cetatenii surprinsi de furia zapezilor si n-are timp sa se ocupe de vopsirea celor cateva oua traditionale. Ne-a venit in gand o urare pentru un mic miracol: asa cum unora li se aprind singure lumanarile de Paste, asa si lui i s-ar putea inrosi singure ouale. Ne-am dat seama ca mai nou, culoarea partidului e verde, dupa cum a anuntat doamna Cocos, adica Elena Udrea, asa incat s-ar potrivi sa i se inverzeasca ouale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-