Published On: Soare, Apr 1st, 2012

Competitia talentelor

Share This
Tags

*Casa Tineretului, asaltata de braileni la cea de-a VII-a editie a concursului “Karaoke star – vedeta pentru o zi”

Organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila, “Karaoke star – vedeta pentru o zi” a umplut Sala Mare de la Casa Tineretului, oferind brailenilor doua serii de cultura. De la o editie la alta, tot mai multe persoane, se incriu la acest concurs, multi dintre ei fiind chiar la a doua participare.

Concursul s-a desfasurat pe doua sectiuni, cea de muzica populara si cea de muzica usoara, notele fiind date de primarul municipiului, Aurel Simionescu care a fost presedintele juriului, Nicu Filote, Adriana Toma, Ion Filip, Petre Gogu care au fost membri ai juriului.

Primarul Aurel Simionescu alaturi de presedintele Consiliului Judetean Braila, a venit cu o noua propunere pentru urmatoarea editie a concursului, acestia dorind ca in viitor sa puncteze si costumele populare, concurentii fiind incantati de aceasta idee.

Premiul cel mare de la sectiunea muzica populara, a fost castigat de Cornelia Presada in varsta de 41 de ani, care a interpretat melodia “Mai draga Marie”, marele premiu constand intr-un laptop de ultima generatie.

La cea de-a doua sectiune, cea de muzica usoara, Iulia Cecilia Burca a fost cea care a castigat categoric si in prima seara si in cea de-a doua, incantand atat publicul cat si juriul, care i-a acordat la ambele recitaluri 10 pe linie.

Totodata, organizatorii acestui concurs au inmanat premii si telespectatorilor dar si celor prezenti in sala, evenimentul incheindu-se cu un concert al celor de la DJ Project si Adela Popescu.

Urmatoarea editie a concursului “Karaoke star – vedeta pentru o zi” va fi in luna mai, cand, dupa cum au anuntat organizatorii, brailenii vor avea parte de o mare surpriza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-