Published On: vin, Apr 6th, 2012

CF Braila, invinsa la malul marii

Share This
Tags

*Callatis Mangalia – CF Braila 4-1 (1-1)

Dupa ce a castigat etapa trecuta la masa verde meciul cu Victoria Branesti, CF Braila a facut un meci slab pe terenul celor de la Callatis Mangalia. Cu toate ca atat antrenorul, cat si jucatorii au plecat cu gandul de a castiga in deplasarea de pe malul marii, elevii lui Ion Viorel au jucat modest si au pierdut cu scorul de 4-1.

Inca din minutul trei echipa braileana a fost condusa de gazde, dupa o centrare a lui Sin si un sut din 5 metri a lui Damian care au facut ca mingea sa intre poarta aparata de Bucuroiu, scorul in minutul 3 fiind de 1-0 pentru gazde.

In minutul 25 jucatorul Brailei, Palimaru, a reusit sa egaleze dupa o grava eroare a portarului Mitrea.

CF Braila a avut ocazia de a conduce pe tabela de marcaj, dar Punga a sutat de la 16 metri pe langa poarta gazdelor, scorul la pauza fiind de 1-1.

Cea  de-a doua repriza a apatinut gazdelor care au condus inca din minutul 56, cand Sin a inscris pentru scorul de 2-1. Brailenii nu s-au lasat nici ei mai prejos si au incercat sa egaleze, insa cele care au inscris au fost tot gazdele, care dupa o pasa pe jos in careul brailean, Bolat a bagat mingea in poarta aparata de Bucuroriu, scorul ajungand la 3-1.

Finalul de meci a apartinut tot gazdelor, care in minutul 81 mai baga o data mingea in poarta braileana, cu un sut a lui Sin, de la mai bine de 18 metri, care a avut ca tinta coltul lung al portii brailene.

Acest esec de la malul marii speram sa-i aduca cu picioarele pe pamant pe elevii lui Ion Viorel, brailenii avand urmatorul meci acasa impotriva celor de la Sageata Navodari, sambata, 7 aprilie, incepand cu orele 11.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-