Published On: mie, Apr 25th, 2012

Brailenii au castigat punctele mult dorite, din deplasarea de la Bacau

Share This
Tags

FCM Bacau – CF Braila 2-3

Prima deplasare din aceasta saptamana a elevilor lui Ion Viorel s-a incheiat cu o victorie pe terenul celor de la FCM Bacau. Meciul se anunta unul de mare angajament, iar scorul de pe tabela de marcaj, de la finalul partidei, arata ca cele doua echipe au luptat pana in final pentru a lua punctele puse in joc.

Brailenii au deschis scorul in minutul 12, cand Campeanu reia balonul cu capul dupa o lovitura libera de la mai bine de 40 de metri, iar balonul intra in poarta bacauanilor.

Replica gazdelor apare in minutul 33, cand Ursu inscrie sub transversala portii brailene, scorul la pauza fiind astfel de 1-1.

Inceputul celei de-a doua reprize a anuntat schimbari de ambele parti. Daca in primele 15 minute din repriza a doua nicio echipa nu a mai inscris, in minutul 60 Palimaru aducea Braila din nou in avantaj, 1-2, dupa o centrare a lui Necoara de pe partea stanga. Un minut mai tarziu, Ursu il faulteaza pe Necoara in careu, iar arbitrul indica punctul cu var, Palimaru facandu-si datoria si inscriind din penalty pentru 1-3 in favoarea brailenilor.

Ultimul gol al partidei a apartinut gazdelor, Hurdubei inscriind cu capul după un corner executat de Croitoru, scorul final fiind de 2-3 pentru CF Braila.

Cu aceasta victorie, CF Braila mai castiga 3 puncte si acumuleaza un total de 38 de puncte, ramanand pe locul 5. Pentru elevii lui Ion Viorel mai urmeaza o deplasare din care spera sa castige toate punctele puse in joc, sambata 28 aprilie, CF Braila jucand pe terenul celor de la Farul Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-