Published On: Soare, Apr 8th, 2012

Banel Nicolita si-a urmarit din tribuna fratele, la meciul CF Braila – Sageata Navodari

Share This
Tags

Internationalul roman Banel Nicolita, revenit in Romania, pe perioada in care se recupereaza dupa o accidentare, a petrecut acest week-end la Braila. El a venit la stadion sambata, la meciul din etapa 20 dintre CF Braila si Sageata Navodari, special pentru a urmari evolutia fratelui sau, care joaca pentru echipa locala. Fotbalistul a urmarit meciul in mijlocul suporterilor si nu din tribuna oficiala. Chiar daca fratele sau nu a intrat in joc decat pe ultimul sfert de ora, Banel l-a urmarit cu placere si a declarat ca depinde numai de acesta sa faca performanta si sa ajunga la succesul dorit. La finalul partidei, Nicolita a fost salutat cu caldura de spectatori, care au tinut sa-i stranga mana, sa-I ureze insanatosire grabnica, dupa accidentarea suferita si sa faca fotografii cu el.

Dupa cum v-am informat deja, meciul s-a incheiat cu scorul de 1-3, dupa ce arbitrul de la centru a decis meciul cu un penalty si o eliminare.

Zilele trecute, Banel Nicolita a mai avut o initiativa deosebita: el le-a adus copiilor din Faurei, orasul sau natal, tricouri si fulare ale echipei AS St. Etienne, asta in conditiile in care la club, jucatorii sunt obligati sa isi plateasca singuri echipamentul de joc, dupa noile reglementari ale conducerii. Chiar daca efortul financiar nu a insemnat mare lucru pentru Nicolita, gestul a fost unul care i-a facut fericiti pe pustii din Faurei, pentru ca fotbalistul este un erou.

Comentarii

comentariu

About the Author

-