Published On: mar, Apr 10th, 2012

Agresivitatea adolescentilor pune probleme societatii civile

Share This
Tags

* Tinerii reactioneaza foarte violent chiar si in situatii banale

Deranjat ca doi tineri bateau mingea pe terenul din fata curtii sale, un barbat de 42 de ani a primit o bataie zdravana, pentru ca a indraznit sa le faca observatie adolescentilor in varsta de 16 ani.

Aseara, la orele 20.20, politistii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati de V.N. in varsta de 34 de ani, din comuna Ciocile, cu privire la faptul ca in urmacu aproximativ o ora, in jurul orelor 19.30, sotul ei, V.N. de 42 de ani a fost lovit de doi tineri localnici.

Ajunsi la fata locului, politistii care au preluat cazul au desfasurat cercetarile si au stabilit ca principalii suspecti sunt T.C., din  municipiul Fetesti, judetul Ialomita, si G.E., din localitatea Ciocile, ambii in varsta de 16 ani, care, pe fondul unui conflict spontan, deoarece le spusese sa nu se mai joace cu mingea pe strada, l-au lovit cu pumnii si picioarele in zona capului pe V.N.

Bataia crunta aplicata de minori, barbatului, l-au lasat pe acesta inconstient pe marginea drumului, victima necesitand ingrijiri medicale urgente.

Speriata, sotia barbatului agresat, a chemat ambulanta, medici ajunsi la fata locului constatand starea grava a victimei, transportand-o pe aceasta de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente Braila.

Barbatul a ramas internat la Spitalul Judetean, pentru ingrijiri medicale, iar in functie de constatarile medico-legale, politistii putand schimba incadrarea juridica a faptei minorilor, din lovire sau alte violente in vatamare corporala grava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-