Published On: vin, Apr 20th, 2012

Adespii si Voicu convocate la mondialul din Brazilia

Share This
Tags

*Baban a stabilit lotul largit pentru Campionatul Mondial Universitar

La inceputul lunii aprilie, Federatia Romana de Handbal l-a desemnat pe antrenorul de la HC Dunarea Braila, selectionerul echipei nationale universitare. Ioan Baban este pentru a treia oara consecutiv la carma selectionatei universitare ducand de fiecare data Romania pe podium. De la o competitie la alta, echipa nationala universitara a fost mereu in crestere, in 2008, acestea s-au intors cu bronzul din Italia, ca doi ani mai tarziu sa aduca medalia de argint de la Campionatul Mondial Universitar din Ungaria, iar in acest an, obiectivul lor este reprezentat prin medalia de aur.

Astazi, Ioan Baban a prezentat lotul largit al echipei nationale universitare, printre care se numara si doua jucatoare de la HC Dunarea Braila, portarul Elena Voicu si interul Andreea Adespii.

Ambele componente ale echipei brailene s-au declarat fericite si dornice de performanta. “Vrem sa ne intoarcem cu medalie din Brazilia”, a declarat Andreea Adespii. Totodata Ioan Baban, s-a declarat dornic de performanta si de ocuparea unui loc cat mai sus pe podium. “In acest an vreau alaturi de fete sa aducem aurul in Romania, vrem sa facem o faza frumoasa in Brazilia si sa fim mandrii ca reprezentam Romania la un nivel atat de inalt. Lotul se va reunii la inceputul lunii iunie si vom avea doar o saptamana de pregatire, pe care cred ca o sa o facem alaturi de lotul de tineret al Romaniei. Trebuie sa precizez faptul ca din cele 23 de jucatoare care sunt in lotul largit doar 12 vor putea participa la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia,”a declarat selectionerul nationalei universitare a Romaniei.

Portari: Paula Visan (HCM Roman), Elena Voicu (Braila)

Jucatoare de camp: Oana Carstea (Constanta), Nicoleta Dinca (Cluj), Georgiana Ciuciulete (Zalau), Daniela Branzan (Brasov), Timeea Tatar (Baia Mare)  Aneta Pîrvut (Baia Mare), Marilena  Burghel (Corona Brasov), Cristina Zamfir (Corona Brasov), Diana Drutu (Otelul Galati), Carmen Cartas (Cetate Deva), Diana Puiu (HCM Baia Mare), Daniela Babeanu (Oltchim), Alexandra Gogorita (Craiova), Clara Vadineanu (Cluj), Camelia Balint (Corona Brasov), Andreea Adespi (Dunarea Braila), Ioana Negria (HCM Baia Mare), Luciana Marin (HCM Roman), Roxana Rahnea (CSM Bucuresti), Tudor Nicoleta, Laura  Chiper (Corona Brasov).

Comentarii

comentariu

About the Author

-