Published On: lun, Apr 9th, 2012

Actiuni preventive in café-bar-uri si discoteci

Share This
Tags

In noaptea de sambata spre duminica, intre orele 20.00- 2.00, politisti de la Politia orasului Insuratei, de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru si lucratori din cadrul I.J.J.Braila, au actionat pe raza localitatilor Insuratei, Viziru, Tufesti, Stancuta, Bertestii de Jos, Victoria si Baraganul, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale comise cu violenta, precum si a faptelor comise la regimul rutier.

Politistii au verificat activitatea economica a 11 unitati tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 85 de persoane, au controlat in trafic 42 de autovehicule, 15 soferi fiind testati cu aparatul etilotest, si au constatat 19 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 7.280 lei.

In aceeasi noapte, politisti de la Politia orasului Faurei si de la Sectia 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca au actionat pentru prevenirea faptelor cu violenta in zona discotecilor din mediul rural.

Politistii au verificat activitatea a 4 unitati tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 25 de persoane, au verificat corporal sumar 85 de persoane, au controlat in trafic 7 autovehicule, si au constatat 4 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 600 de lei.

Sambata spre duminica, intre orele 1.00- 3.00, politisti de la Birourile Ordine Publica, Proximitate si Investigatii Criminale, in cooperare cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta civica in unitatile de alimentatie publica cu profil discoteca si café-bar din municipiul Braila.

Fortele de ordine au verificat 8 societati comerciale, au legitimat 35 de persoane, 25 dintre ele fiind conduse la sediul Politiei Municipiului Braila pentru verificari, au controlat in trafic 9 autovehicule, fiind retinut un certificat de inmatriculare, si au constatat 20 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 4.000 de lei.

Tot sambata spre duminica, politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala Chiscani, impreuna cu lucratori I.J.J.Braila, au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta si la regimul circulatiei pe drumurile publice, in localitatile Chiscani, Tichilesti, Gropeni, Urleasca, Traian si Tudor Vladimirescu.

Fortele de ordine au verificat 6 societati comerciale, au legitimat 56 de persoane, au controlat in trafic 7 autovehicule si au verificat activitatea a 9 paznici care efectuau serviciul la diferite unitati.

Au fost constatate 3 contraventii, pentru care s-au aplicat sanctiuni in valoare totala de 830 lei.

Politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila au actionat in aceeasi noapte pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale comise cu violenta in municipiu.

Pe parcursul derularii activitatilor specifice, politistii au verificat activitatea a 5 societati tip café-bar si discoteca, au legitimat 37 de persoane, 13 fiind controlate corporal sumar, au verificat in trafic 21 de autovehicule si au constatat 8 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.640 de lei, 3 dintre ele, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) si 5, conform OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-