Published On: mar, Apr 3rd, 2012

5 meciuri intr-o luna pentru HC Dunarea Braila

Share This
Tags

*HC Dunarea Braila – CSM Cetate Devatrans prima restanta

Meciul restant din etapa a XVI-a din data de 18.02.2012, a fost reprogramat de catre Federatia Romana de Handbal, pentru data de 9 aprilie 2012. Astfel, luni, 9 aprilie, incepand cu orele 18.00, sala Polivalenta “Danubius” gazduieste partida din etapa a XVI-a dintre HC Dunarea Braila si CSM Cetate Devatrans, partida ce va fi arbitrata de Dumitru si Serbu.

Acest meci reprezinta o sansa pentru fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda de a lua fata Zalaului lui Tadici si de a urca pe locul II.

Federatia Romana de Handbal a mai stabilit totodata si cel de-al doilea meci restant, cel cu HCM Baia Mare din deplasare, acesta urmand sa aiba loc in data de 2 mai.

HC Dunarea Braila va disputa in aceasta luna 5 meciuri. Primul dintre ele este cel cu Cetate Devatrans din 9 aprilie, urmat de intalnirea de la Valcea, cu campioana Romaniei, Oltchim, din data de 11 aprilie. {n cea de-a doua jumatate a lunii aprilie, sala Polivalenta “Danubius” va gazdui derby-ul dintre HC Dunarea si Jolidon Cluj, urmat de o deplasare a echipei brailene la Bucuresti unde vor confrunta echipa CSM Bucuresti. Luna aprilie se incheie cu partida de acasa, dintre fetele lui Tarca si cele a lui Baban, din data de 28, cand HC Dunarea va infrunta echipa de la poalele Tampei, Corona Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author

-