Published On: mar, Apr 3rd, 2012

5 incendii au dat batai de cap pompierilor

Share This
Tags

*Subunitatile de interventie ale inspectoratului au intervenit pentru limitarea si lichidarea a cinci incendii

Ieri, la ora 07.00 Detasamentul 2 de pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz pe DE 584, km 16, in comuna Chiscani. Cauza probabila de producere a incendiului a fost un scurtcircuit la instalatia electrica. Au ars compartimentul motor, instalatia electrica si cinci scaune din partea spate a autobuzului. Calatorii aflati in mijlocul de transport au fost evacuati la timp si nu au fost afectati de fumul degajat;

Tot ieri, la ora 15.00 Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la un depozit de aparatura electrocasnica pe str. Fabricilor din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost taierea metalelor fara respectarea normelor PSI. Au ars aparate de aer conditionat, centrale termice, radiatoare, accesorii, 20 cauciucuri, boilere electrice si termoelectrice.

De asemenea, s-a intervenit pentru lichidarea si limitarea a trei incendii de vegetatie uscata in comuna Chiscani, oras Faurei si municipiul Braila. A ars vegetatia uscata pe o suprafata de aproximativ 1500 mp. Cauza probabila de producerea celor trei incendii a fost focul deschis in spatii deschise lasat nesupravegheat. Nu s-au inregistrat victime.

Comentarii

comentariu

About the Author

-