Published On: vin, Apr 27th, 2012

E sigur ca Viorel Balcan va face campanie electorala cu ajutorul prietenilor lui, interlopii!

Share This
Tags

* o spune candidatul USL la presedintia CJ, Gheorghe Bunea Stancu

Candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, se asteapta ca democrat-liberalul Viorel Balcan sa apeleze in campania sa electorala pentru Primaria municipiului la prietenii lui interlopi, asa cum a facut-o in campaniile trecute, dupa cum singur a recunoscut.

“Balcan va lucra, cu siguranta, in aceasta campanie electorala si cu interlopii. Asta e capacitatea lui. El a spus ca in 2008 ca a apelat la aceleasi mijloace. Numai ca, din ce semnale am eu, nu mai au acelasi sprijin in randul lor, fiindca unii oamenii au schimbat directia. Asa se intampla, cand o corabie se scufunda, sobolanii sunt primii care sesizeaza pericolul si incearca sa fuga”, a comentat, astazi, Stancu.

Amintim ca in iunie 2010, Viorel Balcan dadea un interviu in care recunostea, senin, ca in 2008, in campania electorala, a apelat la ajutorul interlopilor, pe care ii numea   “prieteni”:

-In general, oamenii politici, din grija pentru propria imagine, se feresc sa apara in public alaturi de personaje din lumea interlopa. Ce v-a facut sa invitati o persoana controversata, precum Titel Cracanatu, la nunta fiului dvs, unde erau sute de oameni din lumea buna a Brailei?

-Am fost vecini, prieteni, din 1966, dar dvs  n-ati remarcat, ca atunci au fost mult mai multi asa-zisi interlopi, cum spuneti dvs, oameni de afaceri, cum le-as spune eu, pentru ca asta este. Printre prietenii mei a fost si acest Titel Oprea, a fost un invitat, a venit la nunta cu cele doua fete, doctorite amandoua. Indiferent ce face, indiferent cu ce se ocupa, indiferent cine a fost si ce este, el a venit in calitate de prieten si vecin la nunta. Si repet, au fost mult mai multi,  dar dvs, presa, nu  i-ati sesizat si nici n-o sa le dau numele, pentru ca nu i-ati sesizat. Dar eu am foarte multi prieteni, indiferent de lumea in care petrec. Pentru ca sunt foarte bun prieten cu tiganii din Lacu Dulce, care sunt febletea mea si sunt apropiat de ei, pentru ca ei sunt in colegiul meu. Sunt baietii din Brailita. Daca Stancu m-a dat in colegiul asta, eu ce sa fac, sa le spun “mai baieti, voi nu ma votati pe mine, voi stati deoparte, faceti golaniile voastre, prostiile  voastre, lasati, pe mine ma voteaza lumea buna a Brailei!” ? Nu, fiecare cetatean, indiferent ce invarte si ce face, are drept de vot. Poate eu sunt cel care i-a determinat pe ei sa vina la vot, pentru ca nu i-a interesat politica si nici personajele politice de-a lungul timpului. Dar eu, daca ii rog sa vina si sa participe la vot, vin cu toata gasca, cu toata trupa, cu tot alaiul!

-O sa apelati la acesti prieteni din lumea interlopa pentru campaniile electorale viitoare?

-Sigur, sigur! Asa l-am scos si pe Aurica Simionescu primar, apeland la lumea interlopa, sa nu se uite acest lucru! Chiar daca eram suparat ca m-a dat pe mine deoparte, asa a ajuns primar domnul Simionescu!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-