Published On: mie, Apr 4th, 2012

“E doar un copil, iertati-l ca a injunghiat o femeie!”

Share This
Tags

* este pretentia pe care o au rudele adolescentului de 16 ani care a atacat din spate, cu un cutit, o barmanita, ca sa-i fure incasarile * IMAGINI SOCANTE CU DESFASURAREA ATACULUI *

Familia adolescentului  de 16 ani care a injunghiat in urma cu 4 zile o barmaninta, in café-barul din zona Pietei Mari, este de parere ca instanta ar trebui sa fie miloasa cu baiatul, fiindca acesta este doar un copil. Rudele agresorului s-au adunat astazi in fata parchetului, unde Daniel P. a fost adus de politisti. Acestea au fost indignate ca ziaristii le deranjeaza cu intrebari legate de adolescentul care a fost la un pas sa faca moarte de om, ca sa fure niste bani. In niciun moment, in fata ziaristilor, familia agresorului nu si-a exprimat o parere de rau pentru fapta comisa de baiat si nici n-a cerut scuze, macar simbolic, tinerei care a fost injunghiata cu sange rece.

Anchetatorii au fost uimiti sa afle de la cei doi copii, in varsta de 13 si 16 ani, care sunt veri, ca acestia au planuit atacul. Mai exact, baietii au intrat in café-bar prima data  pe inserat, ca sa studieze terenul, sa vada daca este aglomeratie, unde este tejgheaua si unde pune banii barmanita, dupa care au plecat acasa. Ei s-au inarmat cu un cutit de bucatarie si pe drum, au stabilit si strategia: baiatul de 13 ani sta “de sase”, iar celalalt o loveste pe femeie, ca sa nu le stea in cale, dupa care iau banii din incasari si fug.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din local arata ca

panul a functionat doar partial: baietii au intrat in bar, au vazut ca nu era niciun client si au considerat ca este momentul cel mai potrivit sa actioneze. Pustanul de 13 ani a ramas langa usa, in timp ce Daniel P. s-a apropiat de barmanita care era cu spatele si aseza niste mafa si i-a infipt cu forta cutitul in spate. In imagini se vede ca desi lama a patruns in plamanul victimei, aceasta a avut puterea sa se repeada catre ei, ceea ce i-a luat prin surprindere, astfel incat agresorii au fugit, speriati, fara sa se mai gandeasca la bani.

In baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, politistii au reusit sa-i identifice pe cei doi minori, iar la audieri, acestia au recunoscut ca au premeditat fapta.

Astazi dupa-amiaza, Daniel P., de 16 ani, a ajuns in fata instantei, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 19 zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la talharie. In ceea ce-l priveste pe verisorul sau de 13 ani, acesta a fost incredintat parintilor, urmand a fi cercetat in stare de libertate, asa cum prevede legea, in cazul minorilor sub 14 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-