Published On: lun, Mar 12th, 2012

USL va vota in congrese decizia de a nu colabora cu PDL

Share This
Tags

“Cel mai probabil pe 7 aprilie, la finalizarea discutiilor pentru alegerile locale, vom vota in structurile supreme ale celor trei partide, la nivel de Congres, decizia noastra, a celor trei partide, de a nu avea niciun fel de colaborare politica cu presedintele Traian Basescu si cu PDL”, a declarat Victor Ponta, in conferinta de presa de la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

El a aratat ca in congresele celor trei formatiuni se va decide sa mearga impreuna “la alegerile locale, alegerile generale, la guvernarea de dupa noiembrie 2012, la alegerile prezidentiale cand vor avea loc acestea, cel mai tarziu in 2014″.

Intrebat in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu referitoare la o viitoare guvernare a PDL cu PNL dupa alegerile parlamentare, Ponta a subliniat ca nu poate lua in serios ceea ce spune seful statului.

De asemenea, co-presedintele USL a subliniat ca afirmatia presedintelui Basescu ca nu va numi un premier USL dupa alegerile parlamentare decat daca va obtine majoritatea absoluta in Legislativ, este doar o “fanfaronada” a acestuia.

“Vointa oamenilor exprimata la vot este mai puternica decat vointa oricarui politician. (…) Un personaj politic care spune ca nu respecta ceea ce voteaza romanii la vot, este un personaj in afara Constitutiei si a legilor tarii. Ca sa va spun cinstit, cred ca este o fanfaronada a domnului Basescu. De ce il luati in serios? Acum o luna ne-a spus ca nu sunt bani pentru salarii, acum spune ca sunt. Acum o luna vrea cu PSD, acum vrea cu PNL, de ce il luati in serios? Eu chiar nu il ascult, nu cred ca este un personaj care trebuie luat in serios “, a mai spus Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-