Published On: Soare, Mar 18th, 2012

Ultimele zile pentru inscrierea la titularizare

Share This
Tags

Mai sunt 3 zile pana la termenul limita de depunere a dosarelor pentru ocuparea unui post de titular pentru cadrele brailene. In perioada 16 – 21 martie, suplinitorii calificati care spera ca de la 1 septembrie sa devina titulari, fara a mai sustine un concurs, mai au 3 zile la dispozitie pentru a lupta pentru postul dorit.

Acestia trebuie sa indeplineasca toate conditiile impuse de Art. 253 din Legea Educatiei Nationale, sa isi depuna in timp util dosarele la secretariatele scolilor unde predau si consiliile de administratie ale acestora sa le aprobe.

In primul rand, la titularizarea din oficiu nu pot aspira decat suplinitorii calificati care au obtinut cel putin nota 7.00 la unul din concursurile de titularizare din 2008, 2009 sau 2010 si care au dobandit definitivarea in invatamant. Nu trebuie ignorat nici faptul ca postul pentru care solicita titularizarea trebuie sa fi fost ocupat de solicitanti in sedinta publica organizata pana la inceperea cursurilor anului scolar 2011.

Cei nemultumiti de raspuns pot depune contestatii pana pe data de 24 martie, acestia urmand sa primeasca raspuns pe 28 martie, cand se va face publica, la sediul Inspectoratului scolar, lista posturilor ocupate in urma aplicarii Art. 253 din Legea Educatiei Nationale, urmand ca pe 30 martie hotararea consiliilor de administratie ale unitatilor scolare sa fie comunicata si in scris cadrelor care au depus contestatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-