Published On: joi, Mar 1st, 2012

Trasee ocolitoare ale maxi-taxi-urilor

Share This
Tags

Primavara vine cu schimbari in Municipiu Braila. In urma sedintei Consiliului Local Municipal, din 29 februarie, s-a decis schimbarea traseelor pe mijloacele de comun de tip maxi-taxi.

Astfel, inca de ieri, 1 martie, acestea si-au modificat traseele, ocolind in mare parte zonele acoperite de SC. Braicar.SA. Noile trasee au suferit ceva modificari, ele fiind coordonate pe stradute laterale.

“Vom transmite sub forma de fluturasi traseele noi, eu ii cer domnului Dan Gheorghe sa-si faca datoria pentru statiile care au aparut suplimentar sa fie evidentiate, pentru ca de la astazi, se vor schimba traseele la maxi-taxi. De 2 ani de zile lucram la aceste trasee, s-au incheiat procese, in aceasta tara fiecare contesta pe toata lumea, deci pe aceasta structura in sfarsit dam drumul la noile trasee. Probabil ca pe o perioada oarecare vor fi o serie de confuzii, dar eu sper ca incet, incet sa intram in stare de normalitate a unui transport civilizat in Braila”, a declarat primarul municipiului Aurel Gabriel Simionescu.

Printre taseele schimbate se numara maxi-taxi-urile nr.8, nr.13, nr.16, nr.17, nr.31, nr.33, nr.34, nr.35, nr.40, nr.41 si nr.42.

Comentarii

comentariu

About the Author

-