Published On: mie, Mar 14th, 2012

Tineretul Social Democrat in dialog cu romanii din Diaspora

Share This
Tags

Comitetul de Initiativa al Tineretului Social Democrat (TSD) Diaspora lanseaza sondajul de opinie din cadrul proiectului „Implica-te pentru tine, implica-te pentru Romania”. Proiectul isi propune sa initieze un dialog intre oamenii politici din Romania si tinerii romani care locuiesc in strainatate.

Prin intermediul sondajului, TSD Diaspora doreste sa asculte si sa inteleaga mai bine ambitiile, problemele si dorintele tinerilor romani care traiesc in afara teritoriului Romaniei. Chestionarul poate fi completat la adresa https://www.surveymonkey.com/s/WNN6KC3 si se adreseaza in special persoanelor sub 33 de ani, romani, care traiesc in Diaspora.

Deputatul Cristian RIZEA, Presedintele PSD Diaspora, preciza: “Exista o masa critica de romani in Diaspora care doresc sa ajute Romania si nu stiu in ce fel. Noi le-am sugerat implicarea. Diaspora romaneasca este tanara si trebuie avuta in vedere intr-o viitoare guvernare USL. Tinerii din Diaspora conteaza pentru Romania, ei pot aduce un suflu nou tarii!”

Rezultatele sondajului de opinie vor fi prezentate public intr-un eveniment pe care TSD intentioneaza sa-l organizeze la Roma, Barcelona sau Bruxelles. Tot cu acest prilej, PSD va explica cum se pot solutiona problemele tinerilor romani din Diaspora, identificate prin intermediul sondajului.

Deputatul Nicu BANICIOIU, Presedintele TSD, sublinia: „Noi vrem sa intelegem ce-si doresc tinerii romani din Diaspora de la Romania si ce-i pot oferi. Scopul principal este de a initia un dialog cu tinerii romani care locuiesc in strainatate, atat cu cei care vor sa se intoarca acasa, dar si cu cei care s-au stabilit in alte tari. In plus, sa nu uitam ca tinerii din intreaga Europa sunt principalele victime ale actualei crize economice”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-