Published On: vin, Mar 16th, 2012

Tentativa de suicid in Penitenciarul Braila

Share This
Tags

In dimineata zilei de 15 martie a.c., la orele 5.30, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic de catre dispecerul Penitenciarului Braila, cu privire la faptul ca o persoana privata de libertate, in varsta de 35 de ani, din municipiul Galati, a incercat sa se sinucida, prin spanzurare, in camera de detinere.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa formata din politisti de investigatii criminale care, in urma verificarilor, au stabilit ca cel in cauza este detinut in penitenciar, avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de 5 ani inchisoare, pentru savarsirea unei infractiuni la regimul rutier, iar, in dimineata amintita, a fost gasit spanzurat in grupul sanitar al camerei de detinere de un alt detinut care a intervenit imediat si a reusit sa-l salveze.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila unde i-au fost acordate ingrijiri medicale, in prezent, fiind in afara oricarui pericol.

In cauza a fost intocmit dosar penal care, dupa definitivarea cercetarilor, va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-