Published On: mie, Mar 7th, 2012

Si-a amanetat cerceii dar i-a declarat furati

Share This
Tags

In ziua de 29 februarie a.c., la orele 14.10, C.N. (40 de ani), din municipiu, a reclamat la Politie ca fiica sa, N.C. (15 ani), in timp ce se afla la intersectia strazii Carantina cu bulevardul Al.I.Cuza, a fost deposedata prin violenta de cerceii din aur, pe care ii avea la urechi, de catre un tanar necunoscut, prejudiciul cauzat fiind de 360 de lei.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale – linia de munca violenta, au demarat imediat cercetarile si au s-a stabilit ca, in acea zi, la orele 10.00, minora i-a dat de buna-voie cerceii prietenului ei G.D. (20 de ani), din municipiu, cu scopul de a-i vinde la o casa de amanet. Contravaloarea, in cuantum de 270 de lei, a fost cheltuita in scop personal de G.D.

Minora a recunoscut ca a oferit cerceii din aur pe care ii purta la urechi, intrucat aceasta avea nevoie de bani pentru rezolvarea unei probleme personale, apoi, fiindu-i teama de reactia mamei sale, cand va constata lipsa acestora, a hotarat sa insceneze furtul.

Dosarul penal urmeaza sa fie inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de neinceperea urmaririi penale, intrucat fapta sesizata nu exista, iar fata de parintii minorei se va lua masura sanctionarii contraventionale, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata).

Comentarii

comentariu

About the Author

-