Published On: vin, Mar 9th, 2012

Se “poarta” alcoolul la volan

Share This
Tags

Ieri, la orele 11.05, politistii l-au depistat in trafic, pe strada Alexandru Vlahuta, pe I.I. (43 de ani), din municipiu, in timp ce conducea autoutilitara proprietate personala, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si condus la spital unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala.

Tot ieri, in jurul orelor 17.00, politistii l-au depistat si identificat in trafic pe I.M. (20 de ani), din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Comunarzi, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest si condus la spital unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-