Published On: Soare, Mar 25th, 2012

Saptamana de handbal la Braila

Share This
Tags

*HC Dunarea se pregateste alaturi de Lotul de Tineret al Romaniei

Inca de aseara, au sosit la orasul de la Dunare, componentele lotului national de tineret, care vor disputa in aceasta saptamana antrenamente si jocuri de pregatire alaturi de echipa locala, HC Dunarea Braila. Conform conducerii de pe banca tehnica a clubului brailean, aceste doua formatii vor disputa impreuna cate doua antrenamente pe zi in sala Polivalenta “Danubius”.

In aceasta saptamana, conducerea clubului Dunarea Braila, a pregatit trei zile de competitii handbalistice, pentru iubitorii acestui sport.

Joi, 29 martie, incepand cu orele 18.00, urmeaza sa se dispute, la Sala Polivalenta “Danubius”, primul meci de pregatire dintre Lotul National de Tineret si HC Dunarea Braila. Vineri, 30 martie, de la aceeasi ora, Lotul de Tineret al Romaniei va face un meci de pregatire alaturi de cei de la HC Otelul Galati.

Sambata publicul brailean va avea parte de un cuplaj de gala la Sala Polivalenta Danubius, in acea zi avand loc doua meciuri, dintre care unul din liga nationala. Incepand cu orele 16.00 CSM Slobozia va disputa un meci de pregatire cu Lotul de Tineret al Romaniei. Totodata braileni vor putea urmarii si meciul din liga nationala din etapa a XX in care HC Dunarea Braila intalneste echipa de pe locul al VIII-lea, HCM Roman. Ora exacta a meciului din liga nationala urmeaza sa fie stabilit de cei de la Federatia Romana de Handbal, existand posibilitatea ca acesta sa se dispute incepand cu orele 18.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-