Published On: lun, Mar 5th, 2012

Restrictii in zonele de “santier” ale Brailei

Share This
Tags

Pentru continuarea lucrarilor de reabilitare si modernizare pe str. Calea Calarasilor, B-dul Dorobantilor cat si Calea Galati, se impune instituirea unor restrictii de circulatie in Municipiul Braila. Astfel pe Calea Calarasilor se va restrictiona accesul auto pe tronsonul cuprins intre str. Tineretului si B-dul Dorobantilor, in sensul dinspre B-dul Independentei spre B-dul Dorobantilor.

Circulatia autovehiculelor care vin dinspre B-dul Independentei spre Bariera va fi redirectionata obligatoriu dreapta la intersectia cu str. Grivita sau cu str. Tineretului, soferii fiind nevoiti sa urmeze traseu: Grivita – Scolilor – B-dul Dorobantilor sau Strada Tineretului. Din Bariera Calarasilor spre str. Tineretului se va circula pe sens unic.

Calea Galati va intampina si ea modifdicari accesul pe tronsonul cuprins intre b-dul Dorobantilor pana la str. Mircea Malaeru fiind restrictionat total, circulatia desfasurandu-se pe ambele sensuri astfel: B-dul Dorobanti – Centura – Str. Mircea Malaeru

Pe b-dul Dorobantilor se va restrictiona accesul pe tronsonul cuprins intre str. Tineretului si str. Scolilor pe cele 2 benzi carosabile dinspre str. Tineretului spre str. Scolilor, autovehiculele urmand a utiliza ca banda in acest sens calea de rulare tramvai.

Autoritatile roaga soferii sa nu mai utilizeze ca loc de parcare calea de rulare tramvai de pe Bulevardul Dorobantilor intre Strada Scolilor si Bariera.

Comentarii

comentariu

About the Author

-