Published On: vin, Mar 9th, 2012

PSD Diaspora la intalnirea Departamentului de Emigranti din cadrul PSC-ului

Share This
Tags

In aceasta saptamana, la sediul PSC din Barcelona, s-a reunit plenul Departamentului de Emigranti din cadrul Partidului Socialist Catalan.

Cu aceasta ocazie s-a reproclamt ca sef al departamentului, Teresa Llorence, care a stabilit noul plan de activitate pentru perioada 2012 – 2013. S-a analizat deasemnea bilantul anului 2011, cu intreaga activitate a departamentului pe domeniul emigratiei.

La aceasta sedinta au participat numerosi deputati, secretarul de “nova ciudadania” Josep Maria Salas si Teresa Llorence, sefa departamentului de emigranti din cadrul PSC.

Din partea PSD Diaspora a participat Geanina Boicu, vicepresedinte, care si-a exprimat sustinerea pentru conducerea departamentului si pentru proiectele pe anul in curs. “Sper ca in acest an de criza, PSC-ul sa continue cu actiuni politice care sa ajute si emigrantii romani, una din comunitatile cele mai mari si cele mai vizibil afectata de criza prin care trece Spania.” a declarat Geanina Boicu, presedinte PSD Barcelona si vicepresedinte PSD Diaspora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-