Published On: joi, Mar 29th, 2012

PSD a deschis filiala in Coslada – Spania

Share This
Tags

Duminica, 25 Martie 2012, a fost inaugurata filiala PSD din localitatea spaniola Coslada, in prezenta secretarului general PSD Diaspora, Marian Popescu. Localitatea apartine „Comunitatii de Madrid” si este situata la o distanta de aproximativ 12 km fata de centrul Madridului, 70 % din populatia orasului fiind reprezentata de romani.

In calitate de presedinte PSD Coslada a fost aleasa doamna Mariana Bratu.

„Noua echipa PSD doreste sa raspunda nevoilor romanilor rezidenti in Coslada, prin demararea unor proiecte reale, in vederea unei  reprezentari cat mai optime la nivelul administratiei publice din Spania. Totdata, PSD Diaspora trebuie sa participe activ cu toate filialele la alegerile locale din Romania, alaturi de colegii lor din tara, acest lucru reprezentand un barometru pentru alegerile parlamentare din toamna. Toti din Diaspora au lasat in tara familii, prieteni si pot participa astfel, alaturi de ei la schimbarea actualei conduceri din Romania!” a declarat Marian Popescu.

„Salut infiintarea organizatiei social-democratilor din Coslada! PSD isi urmeaza astfel politica de integrare a comunitatilor romanesti din afara granitelor tarii in viata politica a Romaniei. Prin participarea la activitatile organizatiei, romanii din Spania isi pot spune cuvantul in viitoarele strategii guvernamentale propuse de PSD, politici ce ii vizeaza direct pe ei si pe familiile lor din Romania.” a adaugat Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora.

La conferinta au fost prezenti, pe langa cei aproximativ 50 de participanti, si Marius Sarbu, presedinte PSD Madrid, Catalin Serbu, presedinte PSD Zaragoza si Mariana Venec, presedinte PSD Arganda del Rey.

Comentarii

comentariu

About the Author

-