Published On: lun, Mar 5th, 2012

Programul Rabla ar putea demara la sfarsitul lunii

Share This
Tags

*Autoritatile vor ca in acest an sa scoata din circulatie 30 mii de autoturisme mai vechi de zece ani

In nota ce insoteste Proiectul de Hotarare de Guvern privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 al Administratiei Fondului pentru Mediu, se mentioneaza ca, in acest an, programul “Rabla” va avea un buget de 114 milioane lei, echivalentul casarii a 30.000 de autovehicule mai vechi de zece ani.

“A fost o discutie in ceea ce priveste bugetul Fondului de Mediu si pe care am clarificat-o, sper. E vorba de a avea inventarul acelor REMAT-uri care vor fi partenere si imediat dupa ce vom avea aceasta lista, dar si a dealerilor care vor participa, sper sa demaram programul la sfarsitul lunii martie. Este un program pe care lumea il asteapta. A fost si este un program de succes si, evident, ca interesul nostru este de a scoate din circulatie masinile uzate si de a da sansa cetatenilor de a cumpara masini noi”, a declarat Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor.

Valoarea voucherului se va pastra, pentru fiecare masina casata urmand ca proprietarul sa primeasca suma de 3.800 lei. Fiecare cetatean va putea preda la REMAT pana la trei masini.

Comentarii

comentariu

About the Author

-