Published On: joi, Mar 15th, 2012

Prinsi in flagrant de politisti

Share This
Tags

In noaptea de 14 spre 15 martie a.c., la ora 1.40, politistii din cadrul formatiunii de ordine publica a Politiei orasului Ianca, in timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza satului Perisoru, au surprins doi tineri care se aflau la intrarea in incinta unei societati comerciale si incarcau intr-un autoturism doi saci din rafie.

Procedandu-se la legitimarea acestora, politistii au stabilit ca se numesc M.A. (25 de ani) si C.N. (22 de ani), ambii domiciliati in orasul Ianca, angajati ca agenti de paza in cadrul societatii in cauza. Politistii au constatat ca sacii respectivi contineau ingrasamant chimic, in cantitate de circa 45 kg, fiecare. Tinerii sunt cercetati, in prezent, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Valoarea prejudiciului urmeaza sa ne fie comunicata de societatea pagubita. Cercetati in stare de libertate pentru comiterea unui furt calificat Judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-Compartimentul Furturi din patrimoniu au desfasurat cercetari in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si le-au probat brailenilor R.P. (52 de ani), S.F. (24 de ani) si C.N. (28 de ani) ca sunt principalii suspecti ai unui furt savarsit in perioada 1-02.11.2011, in dauna unei societati comerciale brailene.

Prejudiciul creat este in valoare de 7542,82 de lei si consta intr-o piesa metalica si o mufa desen, fiind recuperat in totalitate. Celor trei li s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosar care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de incepere a urmaririi penale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-