Published On: vin, Mar 16th, 2012

Prinsi fara autorizatie la vanatoare

Share This
Tags

Vineri, 16 martie a.c., in jurul orei 09.00, ca urmare a unei actiuni executate in zonele periferice ale municipiului Braila, jandarmii au depistat doua persoane care incercau sa vaneze, fara a avea autorizatie necesara.

Cei in cauza sunt: Ghelase D., in varsta de 56 de ani, domiciliat in satul Baldovinesti si Petrus D., de 43 ani, din Braila.

Acestia au fost depistati pe un camp, situat la aproximativ 1 km. in spatele unei societati comerciale, avand asupra lor o arma de vanatoare, incarcata, cu doua cartuse pe teava, de calibru 12 mm.

Ca urmare a controlului corporal preventiv efectuat, asupra barbatului de 56 ani au fost gasite inca trei cartuse de vanatoare, avand acelasi calibru.

Dupa ce au extras cele doua cartuse din arma, jandarmii au condus persoanele in cauza la sediul inspectoratului nostru, unde le-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru incalcarea prevederilor Legii 407 din 2006, privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic.

In vederea continuarii cercetarilor, cele doua persoane au fost predate lucratorilor  din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, impreuna cu bunurile ridicate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-