Published On: joi, Mar 8th, 2012

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, se afla in marja de eroare in preferintele brailenilor

Share This
Tags

* IN TOPUL INCREDERII IN POLITICIENII LOCALI SE AFLA GHEORGHE BUNEA STANCU, CU 52 LA SUTA * PSD TRAGE SINGUR LA CARUTA USL *

Un sondaj realizat la comanda ziarului Infobraila arata ca pe primul loc in topul increderii in politicienii locali se afla presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu, cu 52 la suta. El este urmat de Simona Draghincescu – 11 la suta, Aurel Simionescu – 10 la suta, Constantin Dumitriu – 6 la suta, Constantin Sever Cibu – 6 la suta si Viorel Balcan – 5 la suta. Presedintele filialei brailene a Partidului National Liberal, Catalin Boboc, se inscrie in marja de eroare a preferintelor brailenilor. Cu 3 la suta, Boboc imparte “podiumul” cu Sergiu Diacomatu -1 la suta, Danut Mihai – 3 la suta si Gheorghe Chiru – 3 la suta.

Sondajul a fost realizat telefonic de catre Dialog XXI pe un esantion de 984 de persoane cu domiciliul in municipiul si judetul Braila. Respondentii au avut posibilitatea sa aleaga un singur nume din lista persoanelor de mai sus, care le-au fost prezentate in ordine alfabetica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-