Published On: joi, Mar 1st, 2012

Politica, intre lege si barbatie

Share This
Tags

Traian Igas l-a acuzat pe Victor Ponta de lipsa de barbatie dupa ce pesedistul a atacat-o pe Roberta Anastase. Presedintele Camerei Deputatilor a luat decizia normala de a le taia lefurile parlamentarilor chiulangii si grevisti ai Opozitiei, dar se pare ca decizia nu a fost una pe placul lui Victor Ponta. Igas sustine ca Ponta a initiat acest demers pentru a-l scapa pe Crin Antonecu, parlamentarul cu prezenta cea mai scazuta in actualul mandat.

“Tanarul Ponta ameninta din nou cu demisia din Parlament, dar, de fapt, se comporta deja ca si cum nu ar mai avea nici o responsabilitate fata de cei care l-au trimis sa le reprezinte interesele in legislativ.

Presedintele PSD a ales si si-a asumat sa ridice chiulul la cel mai inalt nivel, alaturi de colegul sau Crin Antonescu, care oricum nu venea la Parlament, cu mult dinaintea declansarii asa zisei greve a Opozitiei.

Acum, domnul Ponta a decis sa isi justifice actiunile atacand-o pe Roberta Anastase intr-o maniera puerila. Constat ca Victor Ponta da dovada de lipsa de barbatie atacand o femeie doar pentru a masca o imensa eroare politica – chiulul masiv din Parlament, al dansului si al colegilor sai de Opozitie, care prin absenta de la munca s-au gandit ca le demonstreaza romanilor ca sunt potriviti pentru a scoate Romania din criza.”, a spus Traian Igas.

Comentarii

comentariu

About the Author

-