Published On: vin, Mar 9th, 2012

Perchezitiilor domiciliare in Cazasu si Silistea

Share This
Tags

In baza probelor administrate in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti, miercuri, intre orele 7.00- 16.00, politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila au actionat in comunele Cazasu si Silistea, pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuinte si din autoturisme, efectuand 7 perchezitii domiciliare si doua descinderi, in imobilele unor suspecti din localitatile amintite.

Politistii i-au identificat pe F.F., din comuna Cazasu, caruia i s-a probat un furt din locuinta, comis in noaptea de 7 spre 8 ianuarie a.c., C.V., din comuna Cazasu, in sarcina caruia s-a probat comiterea furtului din noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., si pe B.I. si G.D., ambii din aceeasi localitate, in sarcina carora s-a probat comiterea furtului din noaptea de 10 spre 11 ianuarie a.c.

Prejudiciul total cauzat, in valoare de 6.800 de lei, a fost recuperat in proportie de 40%  si predat partilor vatamate.

Toti sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si, luandu-se legatura cu procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, acesta a dispus cercetarea lor in stare de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-