Published On: joi, Mar 1st, 2012

O razie a Politiei a gasit paznici beti, dormind sau umbland brambura

Share This
Tags

In noaptea de 29 februarie spre 1 martie 2012, politistii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Biroului Ordine Publica au desfasurat o actiune pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la unitati asigurate cu paza proprie sau agenti de paza din cadrul societatilor specializate de paza, din municipiul Braila.

Astfel, au fost efectuate 18 controale tematice si au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale, valorand 300 de lei, in conformitate cu prevederile legii amintite.

Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor specializate de paza prestatoare de servicii de paza, urmand ca la urmatoarea abatere sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de paza in cauza.

De exemplu, paznicii B.S. si B.A. au fost depistati in timpul serviciului fiind sub influenta bauturilor alcoolice, agentii de paza M.G., F.C., I.L. si L.V. nu executau serviciul de paza conform consemnului postului, si agentul de paza B.S. a fost gasit dormind in timpul serviciului.

Pentru abaterile constatate, tuturor le-a fost aplicata cate o sanctiune contraventionala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-