Published On: mar, Mar 13th, 2012

Patru tinere cercetate pentru prostitutie si un barbat pentru proxenetism

Share This
Tags

In baza datelor obtinute la nivelul Biroului de Investigatii Criminale, in perioada 21 decembrie 2011-12 martie 2012, judiciaristii Compartimentului Prostitutie-Proxenetism au desfasurat cercetari si au probat activitatea infractionala a brailencelor D.A. (17 ani), L.D. (18 ani), A.E. (18 ani) si A.A. (16 ani), pentru savarsirea infractiunii de prostitutie, si a lui T.F. (51 de ani), pentru infractiunea de proxenetism.

In fapt, cele patru tinere racolau clienti, prin intermediul unui anunt intr-un ziar local, care se referea la activitati de masaj, dupa care indrumau clientii catre o adresa din municipiu, unde domiciliaza T.F.. Acolo intretineau raporturi sexuale cu acestia, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 70 si 100 de lei.

Barbatul avea cunostinta ca in locuinta lui se practicau activitati de prostitutie si ca doua dintre fete sunt minore, el pretinzand si obtinand de la tinere sume cuprinse intre 10 si 30 de lei, pentru fiecare client.

Fata de cele patru brailence, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au confirmat inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de prostitutie si fata de barbat pentru infractiunea de proxenetism, fapte prevazute si pedepsite de Codul Penal.

Ieri, 12 martie a.c., T.F. a fost retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, si, astazi, urmeaza sa fie prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-