Published On: Soare, Mar 4th, 2012

O prima factura la deszapezire de 20 de miliarde lei

Share This
Tags

Iarna grea care s-a instalat in judetul nostru a dat batai de cap autoritatilor locale, dar in final acestea au facut fata zapezilor de cativa metri. Pentru a nu mai intampina asemenea probleme, presedintele Consiliului judetean, Gheorghe Bunea Stancu, s-a hotarat ca pentru iarna viitoare sa fie mai pregatit din punct de vedere al utilajelor, acesta vrand sa achizitioneze trei sau patru freze pentru a indeparta mai repede zapada. Aceste utilaje ar putea facilita accesul ambulantelor si al masinilor, nemaiexistand riscul ca unele sate sa fie izolate din cauza cantitatilor mari de zapada.

In urma activitatii de deszapezire, s-a emis si o prima factura, aceasta ajungand la suma de 20 de miliarde de lei, dupa terminarea lucrarilor de degajare a zapezii de pe strazi vor urma si alte facturari.

“La prima estimare sunt in jur de 20 de miliarde lei cel putin, pentru prima factura nu s-au terminat inca discutiile intre compartimentele de tehnica si cele care au facut deszapezirea. Cand o fi sa platim, vom plati! Stiti ca ni s-au dat aproape 8 miliarde de lei pentru deszapezire de la Guvern, iar pentru Ciocile am fost atat de isteti incat pana acum nu am primit nici un leu, si are o interventie de 1 miliard doua sute, pentru ceea ce am carat dupa strazile si ulitele satului Odaieni, apartinand comunei Ciocile. Si la Chichinetu, si la Florica, si la Coltea si la Pribeagu, si la Caineni, si la Plasoiu, toata zona aceea, tot triunghiul acela din judetul nostru a fost o nenorocire cu zapada. La Dudesti era zapada de 5-6 metri inaltime. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste ele, acum se topeste destul de lent ceea ce este foarte bine, poate se dezgheata si Dunarea, ca avem mari probleme in aceasta privinta”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-