Published On: mar, Mar 6th, 2012

Minorii nesupravegheati, victime ale accidentelor rutiere

Share This
Tags

Ieri, in jurul orelor 12.10, braileanca C.L. (36 de ani), in timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Dorobantilor, l-a surprins si accidentat pe C.F. (7 ani), din Braila, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis, in fuga si fara sa fie supravegheat.

In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a minorului, fiind transportat la spital, fara sa ramana internat.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Tot ieri, in jurul orelor 13.00, G.V. (47 de ani), domiciliata in Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, l-a surprins si accidentat pe braileanul B.A. (11 ani), care traversa strada prin loc nepermis, in fuga si fara sa fie suprevegheat.

In urma accidentului, minorul a suferit vatamari corporale pentru care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a ramas internat pentru ingrijiri si investigatii medicale.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-