Published On: joi, Mar 1st, 2012

Liga a II-a amanata din nou

Share This
Tags

In urma sedintei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal s-a decis amanarea cu inca o saptamana a returului ligii a II-a si a III-a. Daca pana ieri se stia ca reluarea campionatului ligii a II-a si a III-a  se va face pe 10 martie, la solicitarea mai multor presedinti de cluburi din ligile inferioare, debutul de retur s-a mai amanat cu o saptamana, terenurile de fotbal fiind impracticabile din cauza zapezilor abundente din ultima perioada, acesta urmand sa inceapa pe data de 17 martie.

In ceea ce priveste fotbalul brailean, Conpet Ciresu va debuta in acest retur in deplasare, pe terenul celor de la Comprest GIM Bucuresti, partida ce se va desfasura pe 16 martie la orele 15.00, pe cand CF Braila va relua batalia in liga a II-a pe data de 18 martie incepand cu orele 12.00, impotriva celor de la FC Botosani, meci ce va dfi transmis in direct de postul Dolce Sport.

Tot in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF, s-a mai discutat si situatia cluburilor Victoria Branesti si Sageata Navodari, care din motive financiare si-au aratat intentia de a se retrage.

Comentarii

comentariu

About the Author

-