Published On: Soare, Mar 25th, 2012

Inselaciune de 800.000 euro la o societate comerciala

Share This
Tags

In ziua de 22 martie a.c., ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat cercetari si au probat activitatea infractionala a lui B.R. (37 de ani), din municipiul Barlad, judetul Vaslui, care, in calitate de administrator al unei societati comerciale din Braila, in perioada septembrie – noiembrie 2011, a emis mai multe file CEC si bilete la ordin, in favoarea a 18 parteneri de afaceri, din mai multe localitati din tara, inducandu-i in eroare cu privire la disponibilul din cont, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 800.000 euro, din care a fost recuperat circa 100.000 de euro.

In cauza s-a inceput urmarirea penala impotriva acestuia, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, conform Art. 215, alin. 1,3,4,5 Cod Penal, cu aplicarea Art. 42 Cod Penal, dispunandu-se si masura retinerii invinuitului, care a fost incarcerat in Arestul IPJ Braila.

In ziua de 23.03.2012 acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Braila cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva.

Dupa audiere, procurorul a dispus punerea in miscare a actiunii penale si, ca masura preventiva, a emis pe numele lui ordonanta de a nu parasi localitatea, pe o perioada de 29 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-