Published On: joi, Mar 1st, 2012

HC Dunarea Braila- Univ. Neptun Constanta

Share This
Tags

Sambata, 3 martie, Sala Polivalenta “Danubius” gazduieste incepand cu orele 11.00 meciul din etapa a XVIII-a dintre HC Dunarea Braila si Universitatea Neptun Constanta.

Arbitrii delegati de FRH pentru a participa la aceasta partida sunt Diana Florescu si Ana Maria Duta din Bucuresti.

Dupa spectacolul de la Plopeni si dupa ce au adus doua puncte importante acasa, echipa braileana se afla in acest moment pe locul 5, cu 21 de puncte si 15 meciuri disputate, pe cand Univ Neptun Constanta vine dupa o infrangere in deplasare la Bucuresti, acesta fiind pe locul 9, cu un total de 14 puncte si cu 16 meciuri disputate.

Dupa egalul din tur pe terenul celor de la Univ. Neptun Constanta, gruparea de la Dunare este datoare fanilor, cu un meci spectacol si obtinerea celor doua puncte puse in joc.

Evolutia din ultimele doua meciuri a fetelor antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda le face sa fie mai determinate si sa lupte pentru castigarea partidei de sambata.

Castigarea celor doua puncte puse in joc da posibilitatea fetelor noastre sa urce in clasament si sa atace podiumul, mai ales ca echipa braileana mai are doua meciuri restante, cel din deplasare cu HCM Baia Mare si cel de acasa cu Cetate Devatrans.

Etapa a XVIII-a

SCM Craiova – CSM Cetate Devatrans

HCM Baia Mare – CSM Ploiesti

HC Dunarea Braila – Univ Neptun Constanta

In 04.03

CSM Bacau 2010 – HCM Roman

CSM Bucuresti – Univ. Jolidon Cluj

In 07.03

HC Zalau – HC Otelul Galati

In 13.03

ASC Corona 2010 Brasov – Oltchim Rm. Valcea

Comentarii

comentariu

About the Author

-