Published On: mar, Mar 6th, 2012

Evenimentul „TOTI IMPREUNA” din Torino a reunit sute de romani

Share This
Tags

Presedintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea alaturi de secretarul general PSD Diaspora, Marian Popescu si reprezentantii PSD Italia, la evenimentul „TOTI IMPREUNA”, la Torino. Spectacolul, care a strans peste 300 de romani, a fost foarte apreciat de toti cei prezenti.

Au cantat pentru romani tinere talente ale muzicii clasice si populare, precum Denisa Curtasu si Gabriela Bancila , iar recitalul Alinei Sorescu si cel a lui Victor Socaciu au ridicat sala in picioare. Au participat de asemenea personalitati politice din cadrul PD Italia si oficialitati din cadrul Primariei Torino, care au pus la dispozitie moderna sala de evenimente „Casa del Teatro Ragazzi e Giovani” din Corso Galileo Ferraris 266, unde a avut loc spectacolul.

„M-am simtit foarte onorat sa particip, la inceputul primaverii, alaturi de sute de romani la un eveniment artistic, in Torino. Este minunat sa resimti modul in care romanii din afara granitelor tarii transmit spiritul autentic romanesc si adevaratul sentiment de a fi roman.” a declarat deputatul Cristian Rizea.

La finalul evenimentului presedintele PSD Diaspora, alaturi de echipa PSD Italia, au oferit martisoare tuturor domnisoarelor si doamnelor prezente la spectacol.

Evenimentul a fost organizat de PSD Torino, impreuna cu Asociatia Casa Italia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-