Published On: mar, Mar 6th, 2012

Elevi in practica la jandarmerie

Share This
Tags

De la sfarsitul lunii februarie, la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila se afla in practica doi viitori jandarmi.

Acestia sunt elevi din anul I ai scolii Militare de Subofiteri Jandarmi “Petru Rares” Falticeni, care isi desfasoara, pana pe 06 aprilie, un stagiu de practica.

Viitorii jandarmi sunt indrumati de catre cadre militare cu experienta in activitatea profesionala, desfasurandu-si activitatea la structura de paza si protectie institutionala din cadrul inspectoratului.

Stagiul de practica are un caracter practic-aplicativ, principalele modalitati de pregatire fiind insusirea modului de actiune in cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual si participarea la misiunile specifice.

De la inceputul anului, la inspectoratul nostru, au mai participat la stagiul de practica alti sase elevi din anul II, din aceeasi institutie de invatamant, dar si sase studenti din anii I-III de studiu din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”.

Acestia au executat stagiul de practica la structurile de ordine publica ale Jandarmeriei Braila, urmand programul de tutela profesionala, in care au fost precizate obiectivele generale si specifice ale stagiului, cat si tematica de pregatire defalcata pe zile si ore.

Toate activitatile desfasurate au ca scop aprofundarea si consolidarea cunostintelor asimilate, farmarea, dezvoltarea si perfectionarea actiunilor executate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-