Published On: mar, Mar 27th, 2012

Dumitru Stefanescu – Stef pe simeze in Deva si Bacau

Share This
Tags

In perioada 29 – 31 martie 2012,Casa de Cultura ” Dragan Muntean ” din Deva,va gazdui a XII -a editie a Festivalului de umor ” Liviu Oros ” cu vernisajul Salonului de caricatura si grafica satirica “Interludica”. Caricaturistul brailean DUMITRU STEFANESCU – STEF va fi prezent pe simeze cu 3 lucrari.

De asemenea in programul Festivalului vor avea loc expozitii de caricatura, pictura, colectii de jucarii, afise ale jocurilor olimpice moderne, lansari de carti umoristice si un spectacol de teatru cu piesa “D-l Goe” de I.L.Caragiale

Vineri 30 martie 2012,Muzeul de Arta Contemporana “George Apostu” din Bacau, gazduieste a XXI -a editie al Salonului de primavara al artei naive,la care au fost invitati sa expuna artisti plastici din udetele:Alba, Arges, Braila, Bucuresti, Galati, Constanta, Olt, Iasi, Resita,Timisoara,Vaslui,Valce, Bistrita Nasaud si Bacau.

Evenimentul este organizat de Centrul de Creatie Bacau in parteneriat cu Centrul international de Cultura si Arte “George Apostu”-Bacau. Braila va fi prezenta la manifestare cu 3 lucrari :”Potopul”,”La margine de camp”,”Ghinion la pescuit” ale artistului plastic DUMITRU STEFANESCU -STEF, personalitate marcanta in creatia populara contemporana,membru de onoare al Cercului Militar Braila si al Cercului de Arte plastice ‘NOI’ de la Centrul de creatie Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-