Published On: vin, Mar 23rd, 2012

Dosare penale pentru amenintare

Share This
Tags

La data de 22 martie a.c., la orele 12.10, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanca V.E. care a reclamat ca, din luna octombrie 2011 si pana in prezent, un fost pacient, I.P. (62 de ani), din Braila, i-a adresat amenintari cu acte de violenta, telefonic si personal, in timp ce se afla la cabinetul medical individual.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.

Tot ieri, la orele 13.30, la sediul Politiei Municipiului s-au prezentat C.Y., cetatean turc cu domiciliul in municipiul Braila, si G.M., braileanca, care au reclamat ca Y.A. si Y.H., tata si fiu, ambii cetateni turci domiciliati in municipiu, in ziua de 20.03.2012, in jurul orelor 8.30, in timp ce se aflau in incinta unui complex comercial din Braila, le-au adresat amenintari cu acte violenta.

In urma verificarilor efectuate de politisti a reiesit ca amenintarile au fost adresate in urma izbucnirii unui conflict spontan intre cei patru.

Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de amenintare si continua cercetarile pentru clarificarea situatiei de fapt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-