Published On: Soare, Mar 25th, 2012

Dobre a prins Nationala

Share This
Tags

Dintre cele trei jucatoare ale clubului Dunarea Braila convocate de Radu Voina, doar portarul Gabriela Doble s-a bucurat de deputul la Nationala de Handbal. Clar emotionata de debut, aceasta a jucat minute importante sub tricoul nationalei.

Accidentata la un antrenament de la Drobeta Turnu Severin, extrema, Adina Brot nu a facut deplasarea in Serbia alaturi de echipa, iar la meciul de acasa al fetelor lui Radu Voina, aceasta si-a sustinut echipa din tribune. Accidentarea extremei brailene nu este una foarte grava, aceasta suferint o intindere de ligamente, dar pentru a nu se agrava, cei de pe banca tehnica a nationalei Romaniei au hotarat sa nu joace.

Pe langa cele doua componente ale lotului brailean, s-a mai aflat si Alina Horjea care a fost si ea pe lista de jucatoare a lui Radu Voina, pentru meciul de acasa impotriva Serbiei, dar care nu s-a bucurat de atingerea mingiei si de ce nu de inscrierea primului gol la nationala.

O posibila reuniune a lotului National de Handbal Feminin va fi in perioada 14-23 mai, unde fetele antrenate de Radu Voina se vor pregatii pentru turneul de calificare la Jocurile Olimpice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-