Published On: lun, Mar 5th, 2012

Deputatul Cristian Rizea alaturi de brailenii din colegiul 5

Share This
Tags

Deputatul Cristian Rizea, desi se implica si pentru interesele romanilor din afara granitelor tarii in calitate de presedinte PSD Diaspora, nu-si neglijeaza activitatea politica, in calitate de deputat al colegiului uninominal 5, judetul Braila.

Acesta a participat, alaturi de colaboratorii sai, Didina Stanescu si Daniela Bordea, la conferintele de alegeri ale organizatiilor locale, in comunele Tudor Vladimirescu, Traian si Bordei Verde, dar si in comunele Dudesti, Rosiori si Ciocile.

In cadrul intalnirilor, s-au discutat probleme legate de pregatirea campaniei electorale pentru alegerile locale. Dupa cum sublinia Cristian Rizea, alegerile locale „reprezinta cel mai important barometru pentru alegerile parlamentare care vor urma, iar rezultatul care va fi obtinut, va dovedi, celor care mai aveau indoieli, ca din toamna acestui an Romania va avea un guvern al USL!”

Cristian Rizea s-a implicat activ, politic si social, in a reprezenta interesele electoratului sau, inca de la inceputul mandatului de parlamentar, prin numeroase demersuri si initiative legislative, apreciate de toti cei prezenti la aceste intalniri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-